Telefoanele si nunta

telefoanele si nunta

Telefoanele si nunta – De ce nu?

Tehnologia in ultimul timp a luat avant si multe device-uri pot face poze.
Poate fi vorba de telefoane, tablete, camere foto point and shoot sau camere foto dslr.
Multi fotografi se confrunta cu aceasta “provocare” dar le e frica sa puna problema sau nu stiu sa explice de ce nu e indicat ca invitatii sa faca poze.
Am sa explic eu de ce CU ARGUMENTE.
Invitatii pot sa iti strice nunta desi intentiile lor sunt bune.
Tu ai platit pentru niste servicii foto pe care ei de multe ori fara intentie le saboteaza.
Cum?
In momentele cheie ale nuntii se “baga in cadru” sau “iau fata” fotografului cu telefoanele, tabletele sau apratele lor foto.
Se intampla cateodata sa impinga fotograful pentru a face pozele.
Sunt situatii in care declanseaza (fac poza) in timp ce fotograful fotografiaza poza iesind supraexpusa (pt. ca folosesc blitzul).
La pozele de grup se pun langa fotograf si distrag atentia celor din fotografie rezultand poze in care o parte din invitati se uita in aparat in timp ce altii se uita in cu totul alta parte .
In momentele in care fotograful face fotojurnalism in cadrele generale in loc sa vedem oameni care urmaresc reactia miresei, sau interactioneaza, vedem 2 telefoane 1 tableta si un aparat foto.
Fotograful pe care l-ai angajat trebuie sa spuna povestea nuntii tale in imagini (de preferat intr-un album foto) dar datorita invitatilor unele cadre nu pot fi puse in album pentru ca sunt compromise.
Tu poti sa incerci sa le explici ca exista cineva care se ocupa de fotografiatul evenimentului si sa ii indemni sa fie martori la evenimentul minunat din viata voastra sau sa nu le spui nimic.
Pt. fotografi telefoanele si nunta luate impreuna inseamna batai de cap si cadre ratate.
Tu hotarasti!

May 3, 2016 | Posted by in Blog | Comments Off
Premium Wordpress Themes by UFO Themes